ADVIES & SERVICE SINDS 1960

Sinds 1960 specialiseert Trapmann zich in het aanpassen van voertuigen voor mensen met een beperkte mobiiliteit. Dankzij op maat gemaakte auto-aanpassingen herwinnen personen met een handicap, rolstoelgebruikers en senioren hun mobiele vrijheid en kunnen ze zich veilig op de weg begeven. Bij Trapmann innoveren en investeren we voortdurend in nieuwe technologieën. In onze grote showroom in Kontich kan u het resultaat komen testen.


 
 

EEN SOLIDE TEAM & EIGEN WERKPLAATS

Onze techniekers zijn professionals die getraind zijn om een nauwkeurige uitvoering en verzorgde afwerking van uw voertuig te realiseren.


 
 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

We hebben nauw contact met invoerders, garages, fabrikanten, openbare organisaties, en dienstverleners zoals o.a. CARA, FOD Mobiliteit en Vervoer, FOD Sociale Zekerheid, VAPH, KOC, rolstoelverstrekkers, ...


 
 

DIENSTVERLENING OP MAAT

Trapmann is een erkend constructeur conform de Europese kaderrichtlijn 2007/46 met erkenningsnummer COP 0072-005. We geven elke klant persoonlijk advies, volgens behoeften en wensen. Daarom raden we aan om eerst contact met ons op te nemen vooraleer een definitieve autokeuze te maken.


 
 

EIGEN LESVOERTUIG

De Kempische Rijschool & Trapmann staan u bij in het vervolledigen van uw rijvaardigheidslessen én het behalen van uw rijbewijs.


 
 

WAAROM TRAPMANN?

 • “Ik ben zeer tevreden over mijn aangepast voertuig. Ik kan opnieuw makkelijker mee boodschappen doen en zo. Het vergrendelen van de rolstoel gaat zeer vlot. Ik heb voldoende ruimte aan mijn hoofd in de auto tijdens het rijden. Ik zou Trapmann zeker aanraden voor auto-aanpassingen. Ik ben zeer tevreden over de service en de informatie die we kregen over de verschillende mogelijkheden. Trapmann krijgt van mij 5 sterren.”
  Testimonial: Jan Janssens
  AutoRenault Kangoo
  Jaar:2017
  AanpassingKnielsysteem van de achterinrit met pneumatische vering, verlaagde vloer, veiligheidsgordel  en rolstoelvergrendeling, nieuwe brandstoftank
   
 • "Mijn mening is gewoonweg super over jullie: klantvriendelijke en toffe mensen, de info die jullie geven is klaar en duidelijk uitgelegd. Het assortiment dat jullie hebben is enorm. Zonder jullie konden we mensen met een beperking niet meer rijden; dank u dat we dat nog kunnen. We worden als normale klanten behandeld ongeacht onze beperking, we zijn voor jullie allemaal gelijk. Ik zou jullie zeker aanraden bij andere mensen, ik geef jullie een dikke 10 op 10, en doet vooral zo verder. Ik ben één en al lof over jullie.”
  Testimonial:Else Bohijn
  Auto:Citroën C1
  Jaar:2011
  Aanpassing:gas- en remoplossing 906 / 907, opklapbare pedalen
   
 • “Mijn ervaring met Trapmann die mijn auto heeft aangepast, is prima! Ik zou hen dan ook zeker aanraden en geef hen vier sterren!” 
  TestimonialLuc Windels
   
 • “Ik rijd met een aangepast voertuig; de aanpassing is bij Trapmann gedaan. Ik rijd pas sinds mijn 55ste. Door de zeer goede informatie en vaardige rij-instructeur; en dankzij de vakkennis van Trapmann is het me nu wel mogelijk om met de auto te rijden. Een fantastische openbaring! Ik raad iedereen die de mogelijkheid heeft te leren rijden, ook met een beperking, even contact op te nemen met Trapmann.” Trapmann verdient een 5; en de rij-instructeur zeker ook!”
  Testimonial: Monique De Bie
  Auto:Toyota Yaris
  Jaar:2015
  Aanpassing:Handbedrijfsrem, afdekplaat voor rempedaal, handmatig gasgeven, afdekplaat voor gaspedaal 
   
 • “Mijn Renault Kangoo die aangepast is bij Trapmann geeft mij een groot stuk van mijn onafhankelijkheid terug. Zo heb ik afgelopen week een bezoek aan de markt kunnen brengen, wat meer dan 5 jaar geleden was. Het is nu gemakkelijker en eenvoudiger mijn rolstoel te vervoeren. De raad die men mij op voorhand bij Trapmann heeft gegeven, heeft de aankoop van een Kangoo bevorderd en de service in het algemeen was top! Ik zou zeker aanraden om bij Trapmann te gaan voor een auto-aanpassing. Ik geef de volle 5 sterren aan het Trapmann Team!"
  Testimonial:Blockx Juliette
  Auto:Renault Kangoo                           
  Jaar: 2017
  Aanpassing: Knielsysteem van de achterinrit met pneumatische vering, verlaagde vloer, veiligheidsgordel en rolstoelvergrendeling, nieuwe brandstoftank.
   
 • Toen ik hoorde dat ik recht had op een aangepast voertuig begon de zoektocht. Ik moet zeggen dat de kritiek van de concurrenten niet mals was.  Dit werkt natuurlijk averrechts en ik ben naar jullie gekomen in Merksem en was bijna onmiddellijk verkocht door jullie professionalisme en empathie. Kleine hint die niet onmiddellijk voor jullie bestemd is: je vaardigheden oefenen samen met een rij-instructeur zou ik zeer sterk aanraden!” Van mij krijgt Trapmann 4,99 sterren.
  Testimonial: Gilbert Moras
  Auto: Hyundai i10  
  Jaar: 2014
  Aanpassing: gas- en remoplossing 906 GV / 907 FV, voorzetplaat
   
 • “Ik ervaar het werk van Trapmann als goed tot zeer goed; met een vlotte en correcte service. Ik geef hen graag 4 sterren!”
  Testimonial: George Adriaens
  Auto:Audi Q3
  Jaar:2016
  Aanpassing:Bedieningsorganen bedienbaar zonder het stuur en toebehoren (knop, gaffel, enz.) met de rechterhand los te laten, stuurknop (rechts),  gaspedaal links van rempedaal, opklapbaar gaspedaal
   
 • Voor mij krijgt Trapman 5 sterren. Reeds 3 auto's laten ombouwen. Ik werd steeds zeer  vriendelijkheid ontvangen en behandeld. De verbouwen verliepen uitstekend en ook de nazorg is zeer goed. Ik raad de firma Trapman zeker aan andere personen aan.
  Testimonial: Mevr. Mariette Martens
   
 • “Ik heb zeer positieve ervaringen met Trapmann qua aanpassingen, kwaliteit, service, dienst na verkoop, ... en kan Trapmann zeker en vast aanbevelen. Ik geef 5 sterren.”
  Testimonial: Jan Lanneau
  Auto: Citroën Picasso
  Jaar: 2015
  Aanpassing: Handbedrijfsrem, afscherming vòòr / opklapbaar / uitneembaar rempedaal, afscherming vòòr / opklapbaar / uitneembaar gaspedaal, handmatig gasgeven        

VISIE & MISSIE VAN TRAPMANN

Trapmann wil alle personen met een mobiele handicap helpen zo goed en efficiënt mogelijk mobiliteit te herwinnen door hen in het totale proces van de aankoop en aanpassing van hun voertuig zo professioneel mogelijk te begeleiden. Trapmann verwezenlijkt dit door:

 • het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen
 • gebruik te maken van de nieuwste technologieën
 • het deskundig en up-to-date advies geven 
 • ondersteuning te verlenen bij de administratieve opvolging
 • flexibel, snel en efficiënt te werken


Kracht door samenwerking
Trapmann wil op een transparante, open manier werken. Dankzij de persoonlijke inzet van onze medewerkers, de intensieve samenwerking met onze business partners en een transparante communicatie kunnen we effeciënt samenwerken om het maximum resultaat voor onze gezamelijke eindklant te verwezenlijken. VRIJBLIJVEND ADVIES

Elke klant heeft een op maat gemaakte auto-aanpassing nodig. Vraag ons advies over de specifieke mogelijkheden die elk automerk kan bieden en kom bij ons de oplossingen ontdekken.

VRAAG GESPREK AAN

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN

ZELF RIJDEN

MEER INFO

MEE RIJDEN

MEER INFO

IN GROEP RIJDEN

MEER INFO

VEILIG RIJDEN

MEER INFO