VERSTERKTE vering

 

Monteren van verzwaarde schroefveren is een niet-regelbare oplossing voor het veerprobleem. Verzwaarde vering zorgt er veelal voor dat het voertuig weer op de oorspronkelijke (of hogere) rijhoogte komt. De veerweg neemt dus weer toe en de stabiliteit wordt verhoogd. Deze oplossing wordt veelal toegepast bij voertuigen die constant met een zware belading rijden.

 

Voordelen

  • verhogen van rijhoogte mogelijk
  • minder overhellen
  • iets meer veercomfortHULPluchtvering

 
De 'SemiAir' hulpvering van Trapmann Air Suspension maakt het mogelijk de vering, binnen bepaalde grenzen, handmatig in te stellen. Bij een voertuig met bladveren wordt een luchtbalg gemonteerd tussen chassis en achteras. Deze luchtbalg ondersteunt de bestaande bladveer.


Tweekamersysteem
De VB-Semiair wordt als tweekamersysteem geleverd. De luchtbalgen staan niet met elkaar in verbinding. Het gebruik van een tweekamersysteem maakt links en rechts instellen mogelijk, waardoor het voertuig recht kan worden gezet, zelfs als het ongelijkmatig beladen is.


VB-SemiAir comfortsysteem
Elk VB-SemiAir-basissyteem kan worden uitgebreid met het comfortsysteem. Een VB-SemiAir comfortsysteem bevat manometers, een hoog-/laagschakelaar en een zwaar belastbare compressor. Met de hoog-/laagschakelaar kunt u de rijhoogte van uw voertuig verhogen en verlagen. Dit geeft u de mogelijkheid de luchtbalg optimaal op te pompen. De manometers geven een nauwkeurige indicatie van de druk (in bar) waarmee luchtbalgen zijn gevuld.


Voordelen:

  • constante rijhoogte
  • vermindering scheefhangen
  • vermindering overhellen
  • optimalisatie comfort
  • veiligheid
  • betere wegligging
  • weinig onderhoudVOLAUTOMATISCHEluchtvering

 

De FullAir-oplossing is een volautomatische luchtveeroplossing. De bestaande blad—of schroefvering wordt vervangen door een volledig luchtveersysteem. De Full Air filtert de oneffenheden uit het wegdek, waardoor het rijcomfort sterk toeneemt.

U hoeft niets in te stellen, het systeem doet dit automatisch voor u. Tijdens het rijden regelt het systeem de vering volgens de voorafingestelde rijhoogte.

Voor deze wagen is zowel mogelijk om een 2C (2 corners) als een 4C (4 corners) volautomatische luchtvering te installeren.

Aanpassen hoogte

Bij stilstand is het mogelijk de instap- en laadplatformhoogte handmatig te verhogen en te verlagen. De hoogste stand is +40mm; de laagste stand is -75mm.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Elke klant heeft een op maat gemaakte auto-aanpassing nodig. Vraag ons advies over de specifieke mogelijkheden die elk automerk kan bieden en kom bij ons de oplossingen ontdekken.

VRAAG GESPREK AAN

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN