VERSTERKTEvering

 

Monteren van verzwaarde schroefveren is een niet-regelbare oplossing voor het veerprobleem. Verzwaarde vering zorgt er veelal voor dat het voertuig weer op de oorspronkelijke (of hogere) rijhoogte komt. De veerweg neemt dus weer toe en de stabiliteit wordt verhoogd. Deze oplossing wordt veelal toegepast bij voertuigen die constant met een zware belading rijden.

 

Voordelen

  • verhogen van rijhoogte mogelijk
  • minder overhellen
  • verhogen van veercomfortVOLAUTOMATISCHEluchtvering

De FullAir-oplossing is een volautomatische luchtveeroplossing. De bestaande blad—of schroefvering wordt vervangen door een volledig luchtveersysteem. De Full Air filtert de oneffenheden uit het wegdek, waardoor het rijcomfort sterk toeneemt.

U hoeft niets in te stellen, het systeem doet dit automatisch voor u. Tijdens het rijden regelt het systeem de vering volgens de voorafingestelde rijhoogte.

Voor deze wagen is zowel mogelijk om een 2C (2 corners) als een 4C (4 corners) volautomatische luchtvering te installeren.

Aanpassen hoogte

Bij stilstand is het mogelijk de instap- en laadplatformhoogte handmatig te verhogen en te verlagen. Bekijk onze productfiche voor de exacte afmetingen.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Elke klant heeft een op maat gemaakte auto-aanpassing nodig. Vraag ons advies over de specifieke mogelijkheden die elk automerk kan bieden en kom bij ons de oplossingen ontdekken.

VRAAG GESPREK AAN

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN