Standaardtitel

22 maart 2016 was een zwarte dag in onze Belgische geschiedenis. De aanslagen in en rond Brussel zullen voor altijd in ons collectief geheugen gegrift staan. Ben, medewerker bij de luchtvaartpolitie, betaalde zowel een emotionele als fysieke zware tol. Hij was die dag aan het werk op de luchthaven en werd zwaar gewond bij de ontploffing.

 

Als gevolg van zijn verwondingen moest het rechterbeen geamputeerd worden boven de knie. Voor Ben betekende dit een lange revalidatie met aan het einde de vraag of hij ooit zijn job terug zou kunnen uitvoeren. De amputatie betekende immers dat hij niet meer in staat was om met een gewoon dienstvoertuig te rijden.

Omdat nog andere collega’s hetzelfde was overkomen, was het duidelijk voor het corps dat er een oplossing moest komen zodat zij terug aan de slag konden gaan. Ze namen contact op met Trapmann en bespraken welke aanpassing nodig was om Ben en zijn collega’s op een veilige manier met het dienstvoertuig te laten rijden.


Vandaag is Ben terug aan het werk op de luchthaven van Zaventem. Als we peilen naar de rijervaring, zegt hij: “Het is leuk om terug te kunnen rijden met een dienstvoertuig. Het pedaal voelt normaal en natuurlijk aan waardoor je gemakkelijk het gas geven kan doseren. Er is genoeg plaats voorzien tussen de pedalen, waardoor je minder kans maakt om je te vergissen van pedaal. Ik ben zeer tevreden met het systeem omdat het gemakkelijk kan veranderd worden zodat het voertuig ook bruikbaar blijft voor mijn valide collega’s.

Standaardtitel


Op de vraag hoe hij de samenwerking met Trapmann heeft ervaren, antwoordt Ben: “Door de snelle en professionele hulp  kan ik Trapmann zeker aanraden voor iedereen die zijn wagen moet laten aanpassen.”

Wij bij Trapmann zijn vooral trots dat we Ben en zijn collega’s hebben kunnen helpen zodat zij hun werk terug hebben kunnen hervatten.

 

Zowel Het Laatste Nieuws als de Gazet Van Antwerpen vonden het verhaal van ben zo sterk, dat ze een mooi artikel brachten.

Lees de artikels hier:

Afbeeldingsresultaat voor hln logo Gerelateerde afbeelding

StandaardtitelVRIJBLIJVEND ADVIES

Elke klant heeft een op maat gemaakte auto-aanpassing nodig.
Vraag ons advies over de specifieke mogelijkheden die elk automerk kan bieden
en kom bij ons de oplossingen ontdekken.

VRAAG GESPREK AAN

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN