Ik bied ondersteuning bij homologaties en help met het bijhouden van de planning.


Ik ben de trotse eigenaar van 4 paarden en 2 honden. Met mijn pony’s geef ik hippotherapie aan hulpbehoevende kinderen.


In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen - al dan niet te paard - met mijn vriend, mijn zoontje en de honden. Zeker als de zon schijnt smiley                           

De boekhouding en de personeelszaken vallen onder mijn verantwoordelijkheid binnen het bedrijf.

Ik ben een echte hobbykok en probeer graag nieuwe dingen uit in de keuken. Mijn vrienden en familie mogen natuurlijk wel altijd bellen om samen gezellig te gaan uit eten, dan ben ik ook zeker van de partij.

Als zaakvoerder is het mijn dagelijkse missie om iedereen in het team maximaal te ondersteunen en te helpen zodat ze kunnen groeien tot de fantastische mensen die ze zijn. Onze kwaliteit en service worden constant door mezelf op de proef gesteld en bijgewerkt om voor iedereen het beste te kunnen waarmaken.

In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig. Het is vooral op de beste en slechtste dagen van het jaar dat er mooie muziek gemaakt wordt! Met mijn gitaar geniet ik er ook van om mensen dichter bij elkaar te brengen en de wereld rondom ons even te vergeten.


Ik voorzie auto’s van een bodemverlaging, wat wil zeggen dat er een rolstoelgebruiker kan meerijden.

Als ik niet aan het werk ben, geniet ik van tijd met mijn gezin. Mijn vrouw en ik dromen ervan om ons pensioen door te brengen in een groot, toegankelijk huis met alles erop en eraan. Dat vooral aangepast is aan de behoeften van mijn invalide dochter. Ik wil elke dag van mijn familie genieten!

Ik werk bij Trapmann als verkoopsadviseur voor Wallonië en Brussel. Laat mij jouw eerste aanspreekpunt zijn om samen jouw mobiliteit te herwinnen en dit op een zo aangenaam mogelijke manier.

Mijn vrije tijd gebruik ik voornamelijk om met familie en vrienden af te spreken , maar ook om te sporten. Zo ben ik wekelijks bezig met hockey en zaalvoetbal, 2 passies waar ik al mijn energie in kwijt kan.

De collega’s noemen mij ​le chef d’atelier. N​a enkele decennia bij Trapmann ken ik de binnenkant van de meeste wagens als geen ander. Mijn specialiteit is elektronica, dan gaat het voornamelijk over joystickbediening. Maar wat ik het liefst doe? Dat is het bedenken van oplossingen op maat. Ik kom met de gekste ideeën. Het liefst voorzie ik een klant van een oplossing die uniek is. Dat maakt het telkens weer uitdagend voor mezelf.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met audio-installaties. Het is mijn passie en ik heb reeds 3 Europese titels voor ​Car Hifi Tuning​ achter mijn naam staan.


De homologatie van de wagens die wij aanpassen gebeurt door mij. Ik zorg ervoor dat de voertuigen die bij Trapmann binnenkomen en buitengaan administratief in orde zijn. Ook de facturatie wordt door mij gedaan.

In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn kinderen en tap ik graag een biertje in hun sportclub of in het zorgcentrum waar mijn hulpbehoevende zoon verblijft. Zowel daar als op school engageer ik me om mee te vergaderen met werknemers en andere ouders.

Ik maak auto’s rolstoeltoegankelijk, zodat rolstoelgebruikers gemakkelijk kunnen mee rijden in een personenwagen. Elke dag zet ik mij de volle 100% in om andere mensen een betere levenskwaliteit te kunnen geven.

Na de werkuren en in het weekend vind je mij feestend bij mijn vrienden. We genieten van een BBQ, kijken de mooie vrouwen na of spelen een potje poker. Als ik mijn hoofd wil leegmaken, ga ik liefst een rondje lopen of duik ik de fitness in.

Binnen de Trapmann werkplaats ben ik gespecialiseerd in het installeren van gas- en rem oplossingen aan het stuur en pedaalaanpassingen. Mensen met een fysieke beperking zelf weer achter het stuur krijgen is mijn prioriteit.

Ik hoop na mijn tijd bij Trapmann te kunnen genieten van het leven samen met mijn vrouw. Dit liefst van al op een zonnig strand waar niemand ons stoort. Lekker ontbijten in het zonnetje is iets waarvan ik oprecht gelukkig word.


Mijn verantwoordelijkheid ligt volledig op het gebied van elektriciteit. Mijn collega's vertrouwen erop dat ik alle aanpassingen wat betreft elektriciteit zorgvuldig en snel afwerk zodat zij de wagen verder kunnen aanpassen. 

Tijdens mijn vrije weekends neem ik de tijd om te babbelen met mijn familie en vrienden in Slovenië. Verder ga ik graag een Belgische pintje drinken, maar niet te veel want ik wil wel dat mijn lichaam in een goede conditie blijft.

Bij Trapmann werk ik als verkoopadviseur voor Vlaanderen. Wellicht ontmoet je mij eerst als je jouw wagen door Trapmann laat aanpassen.

Mijn vrije momenten spendeer ik zoveel mogelijk met mijn vrouw en zoontje. Maar als ik een dagje Toon-time inplan, ga ik vissen. Dit is mijn passie en het brengt me tot rust. Ik probeer mijn zoon nu ook fan te maken en ​so far so good!​ Ik geniet van de ruwe natuur en authentieke familiemomenten.

Ik ben een expert in het inrichten van minibussen voor groepsvervoer. Al dan niet voor vervoer van personen met een beperkte mobiliteit. Jullie samen kunnen laten rondrijden is mijn missie!

Na de uren ga ik liefst pintjes drinken met mijn vrienden, geef ik leiding bij de scouts en doe ik aan muurklimmen. Ik probeer ook af en toe te gaan rotsklimmen in de wilde natuur. En zeker niet te vergeten is mijn grote passie voor snelle wagens!


Van op afstand mentor en ondersteun ik de nieuwe zaakvoerder als hij dit nodig heeft. Na heel mijn leven aan de kar getrokken te hebben geniet ik van mij welverdiende rust 

Ik geniet van rust en natuur en ik beleef elke minuut  to het uiterste zodat ik 's avonds kan zeggen 'dat kunnen ze niet meer afpakken'


 
 

VRIJBLIJVEND ADVIES

Elke klant heeft een op maat gemaakte auto-aanpassing nodig.
Vraag ons advies over de specifieke mogelijkheden die elk automerk kan bieden
en kom bij ons de oplossingen ontdekken.

VRAAG GESPREK AAN

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN