Ik bied ondersteuning bij homologaties en help met het bijhouden van de planning.


Ik ben de trotse eigenaar van 4 paarden en 2 honden. Met mijn pony’s geef ik hippotherapie aan hulpbehoevende kinderen.


In mijn vrije tijd geniet ik van wandelen - al dan niet te paard - met mijn vriend, mijn zoontje en de honden. Zeker als de zon schijnt smiley                           

De boekhouding en de personeelszaken vallen onder mijn verantwoordelijkheid binnen het bedrijf.

Ik ben een echte hobbykok en probeer graag nieuwe dingen uit in de keuken. Mijn vrienden en familie mogen natuurlijk wel altijd bellen om samen gezellig te gaan uit eten, dan ben ik ook zeker van de partij.

Ik zal elke dag 200% van mezelf geven om Trapmann, maar vooral het team sterker te maken, te ondersteunen en bij elkaar te houden met alles wat nodig is om van Trapmann niet de grootste, maar wel de grootste in wat wij doen, te maken.

In mijn vrije tijd airsoft ik graag. Dit is een vorm van tactische sport met niet gevaarlijke munitie waar ook de federale politie oefeningen mee doet. Het is voor mij een uitlaatklep waar ik volledig in verdwijn en de alledaagse drukte even kan vergeten.


Ik voorzie auto’s van een bodemverlaging, wat wil zeggen dat er een rolstoelgebruiker kan meerijden.

Als ik niet aan het werk ben, geniet ik van tijd met mijn gezin. Mijn vrouw en ik dromen ervan om ons pensioen door te brengen in een groot, toegankelijk huis met alles erop en eraan. Dat vooral aangepast is aan de behoeften van mijn invalide dochter. Ik wil elke dag van mijn familie genieten!

Ik ga over de marketingstrategie, branding & algemene communicatie van het bedrijf. Dit doe ik niet alleen voor Trapmann, maar ook voor de twee andere familiebedrijven: All-Connects en Trapmann Air Suspension. Je kan mij ook wel als ‘vliegende marketing keeper’ beschouwen.

Zo lang mogelijk lekker actief bezig blijven als vrijwilliger is mijn droom. Verder volop genieten van het leven – in mijn hangmat in de tuin, gaan eten in een sterrenrestaurant of bistrootje om de hoek, op rondreis in Nieuw-Zeeland, Canada of Zuid-Amerika, ... Zo wil ik oud worden.

De collega’s noemen mij ​le chef d’atelier. N​a enkele decennia bij Trapmann ken ik de binnenkant van de meeste wagens als geen ander. Mijn specialiteit is elektronica, dan gaat het voornamelijk over joystickbediening. Maar wat ik het liefst doe? Dat is het bedenken van oplossingen op maat. Ik kom met de gekste ideeën. Het liefst voorzie ik een klant van een oplossing die uniek is. Dat maakt het telkens weer uitdagend voor mezelf.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met audio-installaties. Het is mijn passie en ik heb reeds 3 Europese titels voor ​Car Hifi Tuning​ achter mijn naam staan.


De homologatie van de wagens die wij aanpassen gebeurt door mij. Ik zorg ervoor dat de voertuigen die bij Trapmann binnenkomen en buitengaan administratief in orde zijn. Ook de facturatie wordt door mij gedaan.

In mijn vrije tijd ben ik veel bij mijn kinderen en tap ik graag een biertje in hun sportclub of in het zorgcentrum waar mijn hulpbehoevende zoon verblijft. Zowel daar als op school engageer ik me om mee te vergaderen met werknemers en andere ouders.

Ik maak auto’s rolstoeltoegankelijk, zodat rolstoelgebruikers gemakkelijk kunnen mee rijden in een personenwagen. Elke dag zet ik mij de volle 100% in om andere mensen een betere levenskwaliteit te kunnen geven.

Na de werkuren en in het weekend vind je mij feestend bij mijn vrienden. We genieten van een BBQ, kijken de mooie vrouwen na of spelen een potje poker. Als ik mijn hoofd wil leegmaken, ga ik liefst een rondje lopen of duik ik de fitness in.

Binnen de Trapmann werkplaats ben ik gespecialiseerd in het installeren van gas- en rem oplossingen aan het stuur en pedaalaanpassingen. Mensen met een fysieke beperking zelf weer achter het stuur krijgen is mijn prioriteit.

Ik hoop na mijn tijd bij Trapmann te kunnen genieten van het leven samen met mijn vrouw. Dit liefst van al op een zonnig strand waar niemand ons stoort. Lekker ontbijten in het zonnetje is iets waarvan ik oprecht gelukkig word.


Ik beheer de planning van de werkplaats en maak afspraken voor herstellingen en onderhoud. Verder maak ik de inventaris op en ben ik verantwoordelijk voor bestellingen van onderdelen. Het magazijn en atelier in orde houden is mijn dagelijkse taak.

Ik ben een echte levensgenieter en doe niets liever dan genieten met vrienden van een glaasje bij warm weer. Ik waardeer de spontane geluksmomenten in het leven. ‘T zit in een klein hoekje zoals ze zeggen.

Bij Trapmann werk ik als verkoopadviseur voor Vlaanderen. Wellicht ontmoet je mij eerst als je jouw wagen door Trapmann laat aanpassen.

Mijn vrije momenten spendeer ik zoveel mogelijk met mijn vrouw en zoontje. Maar als ik een dagje Toon-time inplan, ga ik vissen. Dit is mijn passie en het brengt me tot rust. Ik probeer mijn zoon nu ook fan te maken en ​so far so good!​ Ik geniet van de ruwe natuur en authentieke familiemomenten.

Ik ben een expert in het inrichten van minibussen voor groepsvervoer. Al dan niet voor vervoer van personen met een beperkte mobiliteit. Jullie samen kunnen laten rondrijden is mijn missie!

Na de uren ga ik liefst pintjes drinken met mijn vrienden, geef ik leiding bij de scouts en doe ik aan muurklimmen. Ik probeer ook af en toe te gaan rotsklimmen in de wilde natuur. En zeker niet te vergeten is mijn grote passie voor snelle wagens!VRIJBLIJVEND ADVIES

Elke klant heeft een op maat gemaakte auto-aanpassing nodig.
Vraag ons advies over de specifieke mogelijkheden die elk automerk kan bieden
en kom bij ons de oplossingen ontdekken.

VRAAG GESPREK AAN

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN