VISIE & MISSIE VAN TRAPMANN

Trapmann wil alle personen met een mobiele handicap helpen zo goed en efficiënt mogelijk mobiliteit te herwinnen door hen in het totale proces van de aankoop en aanpassing van hun voertuig zo professioneel mogelijk te begeleiden. Trapmann verwezenlijkt dit door:

  • het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen
  • gebruik te maken van de nieuwste technologieën
  • het deskundig en up-to-date advies geven 
  • ondersteuning te verlenen bij de administratieve opvolging
  • flexibel, snel en efficiënt te werken


Kracht door samenwerking
Trapmann wil op een transparante, open manier werken. Dankzij de persoonlijke inzet van onze medewerkers, de intensieve samenwerking met onze business partners en een transparante communicatie kunnen we effeciënt samenwerken om het maximum resultaat voor onze gezamelijke eindklant te verwezenlijken. 


ADVIES & SERVICE SINDS 1960

Sinds 1960 specialiseert Trapmann zich in het aanpassen van voertuigen voor mensen met een beperkte mobiiliteit. Dankzij op maat gemaakte auto-aanpassingen herwinnen personen met een handicap, rolstoelgebruikers en senioren hun mobiele vrijheid en kunnen ze zich veilig op de weg begeven. Bij Trapmann innoveren en investeren we voortdurend in nieuwe technologieën. In onze grote showroom in Kontich kan u het resultaat komen testen.

 

 

EEN SOLIDE TEAM & EIGEN ATELIER

Onze techniekers zijn professionals die getraind zijn en regelmatig bijgeschoold worden om een nauwkeurige uitvoering en verzorgde afwerking van uw voertuig te realiseren.

 

 

 

 

 

 

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

We hebben nauw contact met invoerders, garages, fabrikanten, openbare organisaties, en dienstverleners zoals o.a. CARA, FOD Mobiliteit en Vervoer, FOD Sociale Zekerheid, VAPH, KOC, rolstoelverstrekkers, ...


GERENOMEERDE LEVERANCIERS

Trapmann kiest voor producten die flexibel en vlot aanpasbaar zijn aan de noden van elke individuele klant. Hiervoor werken we samen met verschillende leveranciers in binnen- en buitenland. Ons uitgangspunt is de ontwikkeling van een langetermijnrelatie die resulteert in duurzame resultaten voor onze klanten.

DIENSTVERLENING OP MAAT

Trapmann is een erkend constructeur conform de Europese kaderrichtlijn 2007/46 met erkenningsnummer COP 0072-005. We geven elke klant persoonlijk advies, volgens behoeften en wensen. Daarom raden we aan om eerst contact met ons op te nemen vooraleer een definitieve autokeuze te maken.

EIGEN LESVOERTUIG

De Kempische Rijschool & Trapmann staan u bij in het vervolledigen van uw rijvaardigheidslessen én het behalen van uw rijbewijs.


 

LEVERANCIERS WAAR WE MEE SAMEN WERKEN
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris dignissim ultrices blandit. Maecenas dui lorem, bibendum sit amet imperdiet non, tincidunt ut urna. Cras bibendum velit id nisi iaculis pellentesque. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Nulla facilisi. Nunc dictum accumsan nisl eget adipiscing. In condimentum congue nulla gravida euismod. Pellentesque vel mauris nisl. Donec tempor leo a orci luctus euismod. Sed a tellus metus, vel commodo lacus. Donec convallis sapien ut odio volutpat ac pellentesque tellus porta.


"ONZE KLANTEN ZIJN ONZE AMBASSADEURS"

 


“Ik ben zeer tevreden over mijn aangepast voertuig. Ik kan opnieuw makkelijker mee boodschappen doen en zo. Het vergrendelen van de rolstoel gaat zeer vlot. Ik heb voldoende ruimte aan mijn hoofd in de auto tijdens het rijden. Ik zou Trapmann zeker aanraden voor auto-aanpassingen. Ik ben zeer tevreden over de service en de informatie die we kregen over de verschillende mogelijkheden. Trapmann krijgt van mij 5 sterren.”

Testimonial: Jan Janssens
AutoRenault Kangoo
Jaar:2017
AanpassingBodemverlaging aan de achterinrit met pneumatische vering, veiligheidsgordel  en rolstoelvergrendeling
“Ik heb zeer positieve ervaringen met Trapmann qua aanpassingen, kwaliteit, service, dienst na verkoop, ... en kan Trapmann zeker en vast aanbevelen. Ik geef 5 sterren.”

 


Testimonial: Jan Lanneau
Auto: Citroën Picasso
Jaar:2015
Aanpassing:Gas en rem aan het stuur, afdekplaat voor pedalen“Ik rijd met een aangepast voertuig; de aanpassing is bij Trapmann gedaan. Ik rijd pas sinds mijn 55ste. Door de zeer goede informatie en vaardige rij-instructeur; en dankzij de vakkennis van Trapmann is het me nu wel mogelijk om met de auto te rijden. Een fantastische openbaring! Ik raad iedereen die de mogelijkheid heeft te leren rijden, ook met een beperking, even contact op te nemen met Trapmann.” Trapmann verdient een 5; en de rij-instructeur zeker ook!”

Testimonial: Monique De Bie
Auto:Toyota Yaris
Jaar:2015
Aanpassing:Gas en rem aan het stuur, afdekplaat voor pedalen
“Mijn Renault Kangoo die aangepast is bij Trapmann geeft mij een groot stuk van mijn onafhankelijkheid terug. Zo heb ik afgelopen week een bezoek aan de markt kunnen brengen, wat meer dan 5 jaar geleden was. Het is nu gemakkelijker en eenvoudiger mijn rolstoel te vervoeren. De raad die men mij op voorhand bij Trapmann heeft gegeven, heeft de aankoop van een Kangoo bevorderd en de service in het algemeen was top! Ik zou zeker aanraden om bij Trapmann te gaan voor een auto-aanpassing. Ik geef de volle 5 sterren aan het Trapmann Team!"

Testimonial:Blockx Juliette
Auto:Renault Kangoo                           
Jaar: 2017
Aanpassing: Bodemverlaging aan de achterinrit met pneumatische vering, veiligheidsgordel  en rolstoelvergrendeling
Toen ik hoorde dat ik recht had op een aangepast voertuig begon de zoektocht. Ik moet zeggen dat de kritiek van de concurrenten niet mals was.  Dit werkt natuurlijk averrechts en ik ben naar jullie gekomen in Merksem en was bijna onmiddellijk verkocht door jullie professionalisme en empathie. Kleine hint die niet onmiddellijk voor jullie bestemd is: je vaardigheden oefenen samen met een rij-instructeur zou ik zeer sterk aanraden!” Van mij krijgt Trapmann 4,99 sterren.

Testimonial: Gilbert Moras
Auto: Hyundai i10  
Jaar: 2014
Aanpassing: gas en rem aan het stuur, voorzetplaat voor pedalen


“Ik ervaar het werk van Trapmann als goed tot zeer goed; met een vlotte en correcte service. Ik geef hen graag 4 sterren!”
Testimonial: George Adriaens

Auto:Audi Q3
Jaar:2016
Aanpassing:Bol met alle bedieningen op het stuur, gaspedaal links van rempedaal
Voor mij krijgt Trapman 5 sterren. Reeds 3 auto's laten ombouwen. Ik werd steeds zeer  vriendelijkheid ontvangen en behandeld. De verbouwen verliepen uitstekend en ook de nazorg is zeer goed. Ik raad de firma Trapman zeker aan andere personen aan.

Testimonial: Mevr. Mariette Martens

"Mijn mening is gewoonweg super over jullie: klantvriendelijke en toffe mensen, de info die jullie geven is klaar en duidelijk uitgelegd. Het assortiment dat jullie hebben is enorm. Zonder jullie konden we mensen met een beperking niet meer rijden; dank u dat we dat nog kunnen. We worden als normale klanten behandeld ongeacht onze beperking, we zijn voor jullie allemaal gelijk. Ik zou jullie zeker aanraden bij andere mensen, ik geef jullie een dikke 10 op 10, en doet vooral zo verder. Ik ben één en al lof over jullie.”

Testimonial:Else Bohijn
Auto:Citroën C1
Jaar:2011
Aanpassing:Gas en rem aan het stuur, opklapbare pedalen


VRIJBLIJVEND ADVIES

Elke klant heeft een op maat gemaakte auto-aanpassing nodig. Vraag ons advies over de specifieke mogelijkheden die elk automerk kan bieden en kom bij ons de oplossingen ontdekken.

VRAAG GESPREK AAN

ONTDEK AL ONZE OPLOSSINGEN

ZELF RIJDEN

MEER INFO

MEE RIJDEN

MEER INFO

IN GROEP RIJDEN

MEER INFO

VEILIG RIJDEN

MEER INFO